Tidligere
Næste

Soluva® Air M

Soluva® Air M10 er den bedste løsning til luftdesinfektion i store og lukkede rum, hvor der ikke er noget ventilationssystem. 

Den kraftfulde enhed desinficerer via UV-C-lys op til 1.100 kubikmeter / 38.846 kubikfod luft i timen og monteres i loftet for at cirkulere rumluften og reducerer dermed kimbelastningen. Den cirkulerende luft desinficeres pålideligt i store rum og produktionsområder og produktet er samtidig miljøvenligt og kemikaliefrit. En enkel og effektiv hygiejnisk løsning til at beskytte medarbejdere og reducere sygdom/forretningsforstyrrelser – uden at efterlade rester på de behandlede produkter/flader!

Soluva® Air M10 er designet til at hænge i større rum med mindst 3,25 meter til loftet. Luften desinficeres med UV-C-teknologi til 99,999%. En integreret ventilator cirkulerer effektivt luften i rummet i normal tilstand 1.100m3/t. Virus, bakterier og svampe ødelægges straks og en sikker drift er garanteret ved installation i høje rum.

Anvendessteder: Rum og bygninger med højt til loftet, kontorbygninger, konferencelokaler, hoteller, offentlige bygninger, restauranter, større butikker, produktionsrum, rene rum, museer, teatre, sportshaller og barer.

Studier: Effektiviteten af UV-C-teknologi er bevist i mange uafhængige undersøgelser. Virus har kun et tyndt lipidlag (fedt) som nemt ødelægges af UV-C-lys og dermed inaktiveres virusets RNA. Se om studierne her

Systemet er let at installere med to loftskroge og kræver kun en strømforsyning til husholdning. Under normal drift er enheden støjsvag og lugtfri.

Rummets højde skal være mindst 3,25 meter. LED-lamper angiver driftsstatus. UV-C-lamperne på Air M10 har en levetid på ca. 16.000 timer. De er nemme at udskifte under vedligeholdelsesarbejde og kan returneres til genbrug.

Det er bevist, at Heraeus Soluva® UV-C luftrensere ikke producerer ozon.

Soluva® Air M10 er forholdsvis ufølsom over for temperatursvingninger og er derfor også velegnet til steder med lave temperaturer, som for eksempel i kølerum eller i rum under produktion af mad. 

Soluva® Air M10 har en kapacitet på op til 1.100m³/t. Flere enheder kan anvendes i større lokaler eller produktionsfaciliteter. Har man allerede et klimaanlæg installeret, anbefaler vi i stedet produktet Soluva® Air D, som kan indbygges i systemet.

Play Video

Udvalg af produkter

H_AirW_RAL_9016_Freisteller

Soluva® Air W

Desinfektion af luften i mindre rum med en kapacitet på 400m3/t.
Placeres på væg eller flytbart stativ.

26012021_MB_37_freisteller

Soluva® Air M

Desinfektion af luften i store rum eller bygninger med en højde til loftet på min. 3m. Placeres hængende fra loftet.

AirD2

Soluva® Air D

Desinfektion af luften i store rum med klima- eller ventilationssystemer. Kundetilpasses.

210423_Soluva_V_1
Soluva® Air V_Bus Lüftung Freisteller
table

Soluva® Air T (kommer snart)

Desinfektion af luften omkring/på bord. Designet til konference- og mødelokaler.

h_26012021_MB_02_freisteller

Soluva® Air H

Batteribaseret håndholdt UV-C-desinficerende enhed til overflader og objekter.

h_Zone-HP-handheld-system

Soluva® Air HP

Kraftig håndholdt enhed med ledning til hurtig og effektiv overfladedesinfektion.

Soluva® Air V_Bus Lüftung Freisteller

Soluva® Air V (kommer snart)

Permanent installeret løsning til ventilationssystemer i busser, tog, skibe og fly.

bus hanau